Uw  
 

Zit u er al warm bij deze winter?

De charme van authentiek glas-in-lood tot het optimaal isoleren van uw woning met HR++ isolatieglas. Met een breed assortiment van verschillende typen glas kunnen wij snel uw beglazing verzorgen. Vrijwel alle glassoorten uit ons assortiment zijn te leveren voorzien van een ventilatieroosterOptimaal rendement met HR++ glas
Om uw woning optimaal te isoleren met een minimaal warmteverlies adviseren wij isolatieglas. Dit glas bestaat uit twee delen enkel glas met een spouw van lucht.

Om uw energieverbruik nog meer te benutten kunnen wij uw woning voorzien van HR++ glas. Dit isolatieglas bestaat tevens uit twee delen enkel glas met daar tussen een gasvulling. HR++ glas is voorzien van een metaalcoating waardoor warmte vanuit de kamer terugkaatst. 

Ook de nieuwste ontwikkeling op het gebied van isolatieglas kunnen wij voor u toepassen. Dit zogenaamde triple glas (HR+++) heeft een nog hogere isolatiewaarde. 

   
Uw eigen stijl?
Heeft u een duidelijke stijl voor ogen of wilt u de authentieke beglazing van uw woning behouden dan adviseren wij u graag. De mogelijkheden van figuurglas of geslepen glas zijn in onze eigen werkplaats snel te realiseren. Ook speciaal op maat gemaakte spiegels, tafelbladen of gezandstraald glas kunnen door ons snel worden geleverd. 

 

Veiligheid boven alles
De toepassing van glas in uw woning mag niet ten koste gaan van uw persoonlijke veiligheid of de beveiliging van uw woning. Om bij te dragen aan deze veiligheid leveren wij draadglasbrandwerend en veiligheidsglas voor het voorkomen van letsel of als extra beveiliging tegen inbraak. 


Ventilatieroosters
Een goede ventilatie is essentieel voor de frisse lucht in uw woning. Glashandel Dommelbergen kan in ieder gewenste ruit en ventilatierooster monteren.

Het ventilatierooster ook wel dauerluft genaamd, wordt aan de bovenzijde van de ruit geplaatst. Een ventilatierooster adviseren wij voor iedere ruimte, maar is zeker belangrijk in vochtige ruimtes als uw badkamer of keuken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem direct contact op voor een vrijblijvend advies.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info